14 December 2012

Ohmaiii 19/12/12 O:

Assalamualaikum and Hello guys. :D


Hey hey you youu, fuhhhh berhabuk-habuk dah belog ni kannn. Al-maklumlah lama gilaaaa kot aliyn dah tak update blog. Hihi. So first of all aliyn nak mintak maaf sangat sangat sebab dah tinggalkan belog yang comels ni tanpa sebarang hupdate aka entry yang panjang berjela-jela agak lama lah jugak hmmm anyway bukannya agak lama, memang lama pon. Hehee.

Okay then aliyn nak ucapkan ribuan dan juga jutaan terima kasih kepada sesiapa yang sudi berkunjung ke blog aliyn ni. Ecewaahhh ayatt. Kalah karangan BM masa PMR tuuu. Haha. :P

Okay bila cakap pasal PMR ni kannnns, hadoii kecut perut eden. Haihh is it true yang result akan keluar 19/12/2012 ni? Ya Allah, tak lama lagi dah. Pejam celik pejam celik, eh tup tupp dah hari rabu yakni 19 haribulan 12 tahun 2012. Aiyooo seriously i'm not ready yet.
Ya Allah, rasa berdebar lah pulakk. Dup dap dup dap.

Anyway guys, for your information aliyn ambik 9 subject tauu. Aliyn ambik subject Bahasa Arab. Hihi. Syiookkk je belajar arab ni. Alhamdulillah time exam hari tu, boleh la jawab. So korang korang korang yang tengah duk baca entry ni yang kebetulan form 3 jugak tuuu, korang ambik berapa subject? Ada tak yang ambik Bahasa Arab jugak? Kalau ada, yeayy gimme five ! Kita geng. Hoho.


Kepada semua yang sudi berkunjung ke blog aliyn ni tak kira la sudi ke tak sudi ke apa ke, aliyn harap korang semua sudi mendoakan kecemerlangan batch 97's yang telah menduduki PMR pada tahun 2012 ni. Biarlah ramai PMR candidates yang mendapat straight A's pada tahun ini. InsyaAllah, amin aminnn.

Ya Allah Ya Tuhan kami, Engkau berikanlah kami batch 97's kejayaan yang telah kami usahakan selama ini. :)

Okay that's all for this new entry. Setelah sekian lama menghilangkan diri yeahhh akhirnya muncul kembali. Wink wink. ^_^ InsyaAllah, ada masa nanti aliyn hupdate lagi kayy. Korang pun jangan malu jangan segan datanglah singgah lagi ye. Nanti aliyn bagi cokelat. Hihi.

Ohh oh anyway, do follow me on twitter : @doremonlurve


See ya for next entry. Byebyebye. :D

14 January 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh


Assalamualaikum and Hello :p

*Klik sini untuk join ye

Korang nak tau hadiah ape menanti korang?
Check it out :)


Tarikh tutup :
16 Jan 2012

so, ape tunggu lagi? jom lah join ramai-ramai :'D

Tag

21 December 2011

End Year Random Giveaway


Assalamualaikum and Hello ;p

*Klik sini or sini untuk join

Tarikh tutup
[ 30/ 12/ 2011 ]

Hadiahnya sangat sangat menarik tauuu. Nak tau hadiah ape? okeyhh.. click sini
so, jom lah join ramai-ramai :'D

20 December 2011

Kemalasan melanda


Assalamualaikum
Wollaaa... aku rasa lama sangat sangat sangat sangat kot aku tinggal blog aku nih. sampai berhabuk-habuk. sarang labah-labah pon ade dkt sini. sape nk beli labah-labah. aku jual, dua seringgit. dua seringgit. dua seringgit (ala ala style Mail dalam cerita Upin Ipin tuh). hahaha..

Well !~ semenjak dua menjak tiga menjak nih malas betol aku nk ketak ketuk ketak ketuk keyboard nih. tapi kalau online dekat facebook dgn twitter, toksah cakap lah.. memang online sampai x ingat dunia. ngaaaa ;p

tapi tapi tapi.. bukannya aku x jenguk-jenguk terus blog kesayangan aku nih. oppp kosssss lah aku skodeng-skodeng blog aku yg comel nih. *perasan*.. cuma MALAS tuh yg membuatkan aku begitu malas nk tulis entry. lagi pon, aku nih bukannya ada banyak sangat pon idea dalam kepala otak aku nih..
entry yg nih pon tetibe je rase rajin nk tulis entry. terasa rajin pulak nk type2 entry nih. mood rajin dh datang. so, janganlah sia-siakan.. ye x ?

pejam celik.. pejam celik.. dh masuk bulan disember dh. lagi satu minggu, persekolahan pon dh nk bermula. dan lagi satu minggu, aku pon dh jadi budak form 3.. antara calon PMR 2012. OMG! so, aku pon kenalah buang sifat malas aku tuh.. chaiyookk chaiyokkk

ok lah. nanti bila aku ade mood lagi nak tulis entry, aku update lagi ekkkk :'D
wait for my next entry, guys
bai baii